onsdag 15. april 2009

Dette må feires!


Hadde jeg hatt flaggstang, skulle jeg jammen ha heist flagget i dag, for det som har skjedd er helt utrolig!
Min Lillegutt har nemlig sovet hele natta for aller første gang. Han er nå 3 mnd og 10 dager. Dette er ny rekord, for søstera klarte ikke den samme prestajonen før hun var nesten 1 1/2 år!

Men dere må ikke tro at jeg dermed har fått min sårt tiltrengte skjønnhetssøvn i natt, nei, langt der i fra. Jeg har så og si ikke hatt blund på øynene for jeg har i hele natt bråvåknet med hjertebank av at det var så stille fra babysenga. Jeg var sikker på at krybbedøden hadde inntruffet, og dermed var det umulig å sove.

Det samme skjedde faktisk da to-åringen sov sin første natt. Ho mor lå skrekkeslagen i senga. Jeg våknet rett og slett av at jeg ikke hadde blitt vekket. Lå og så for med de verste scenarioene. Alt fra kvelningsdød, til at hun hadde kommet seg ut... Til slutt ble samboeren min så lei av at jeg vrei meg sånn i senga, at jeg rett og slett fikk litt kjeft der i nattemørke. Kl 5 klarte jeg ikke å holde meg lengre, da måtte jeg inn og se om det var liv i Tornerose. Det var det, og mer enn det. I mitt forsøk på å se om jenta faktisk hadde overlevd, klarte jeg å vekke henne.... Da ble det jammen meg litt mer kjeft på meg i nattemørke... Ja, ja...

2 kommentarer:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin