fredag 24. april 2009

Baker man virkelig slike kaker?

Jeg har ikke før skrevet et innlegg om at jeg skal begynne å trene, før jeg surfer på nettet og finner søtsaker det er umulig å motstå, men da jeg oppdaget denne kaka ble jeg mildt sagt paff.
Bursdagskaka er jo en drøm av en kake for småjenter, og jeg ser her at det er en heldig Amalie som har hatt en flittig mor på kjøkkenet. Jeg har jo selv ei Amalie, men jeg tviler sterkt på at hun noen gang får en slik kake av meg....
Dere småbarnsmødre, BAKER DERE SLIKE KAKER TIL BURSDAGSBARNA DERES?

Jeg kjenner at jeg begynner å få prestasjonsangst til kommende barnebursdager...
Hvis jeg begynner å øve nå, kan det vel hende at jeg klarer det til bursdagen som er i september? Eller kanskje ikke.
Hva skjedde med muffins med melis og nonstop?

Har venninner som enda ler av selskapet jeg arrangerte før barnedåpen til Amalie. Jeg hadde hatt prøvebaking og trengte et testpanel. Kristin kan nok bekrefte at det var et par kaker som ikke egnet seg på et kakebord, og Susanne: Du husker at du lovet meg kake til neste barnedåp? Hva med en slik kake i guttevariant der det står Magnus, kunne det vært noe??
Ikke det at jeg har noen dato for dåp enda, men det skjer vel forhåpentligvis før Lillegutt er konfirmant.

5 kommentarer:

 1. Jeg har prøvd meg på en litt småfancy kake, den kan du finne på bloggen et sted...september ifjor! Men slik du viser, har jjeg ingen evner til å etterfølge....

  Ikveld blir det tapas med venner hjemme:)) Jeg gleder meg, og skal prøve å få tatt bilder, så jeg kan vise dere på bloggen.

  Goooo helg!!

  SvarSlett
 2. Neida det er ingen mammaer som baker slike kaker. Slike kaker er bakt av konditoriet på opppdrag av mammaer som har au pair og rengjøringshjelp og som sukker over at de ikke har får vært å tatt manikyr på 2 uker.

  SvarSlett
 3. Heisann! Kom tilfeldig over bloggen din, og kjente igjen mitt barnebarn Amalie si bursdagskake. Hennes tante Silje bakte denne til Amalie sin 6 årsdag. Silje er en racer med kaker, ingen proff konditor, men selvlært og kjempeflink. God helg!

  SvarSlett
 4. Den dagen jeg får hushjelp kan jeg kanskje vurdere å prøve meg på en sånn kake ;) Fram til da betaler jeg heller en slant for å få noen til å bake for meg! ;)

  SvarSlett
 5. Nei, se der der er jo kaken min,hehe.
  Har lest igjennom bloggen din, og jeg har til tider ledd så jeg har grått! Du er utrolig flink å skrive du!!:) Lettlest og morsomt!
  Kjente meg jo igjen i del også!!:) Tror vi har passelig jevngamle barn. Har en liten gutt på 6 mnd og ei lita frøken som blir to år på torsdag!:) Håper det er greit at jeg legger deg under favorittbloggene mine!:)

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin