søndag 5. april 2009

Ingenting er som å våkne til spy...Det er ikke bare bare å vaske og tørke alle valkene...

Forrige uke var grisete av spy. To-åringen ble så sint for at hun ikke fikk spisse fargeblyantene slik at hele leiligheten ble forurenset av blyantspiss, så hun gikk rett på rommet sitt og spydde i rent raseri. Dette var akkurat da Lillegutt oppdaget brekningsrefleksen sin, noe han syntes var utrolig fasinerende og morsomt, så han stakk fingrene i halsen flere ganger i døgnet bare for å kunne få spy litt. Dermed måtte ho mor og han far tørke spy, vaske spy og skifte på senger, klær og vaske sofaer...

Nå har vi vaska gølvet.... osv osv

Nå som påska har startet så vasker jeg jammen spy enda. Selvfølgelig må sykdom dominere hjemmet når det skal være ferie i heimen. Lillegutt har blitt så forkjøla og full av slim at livet har blitt hektisk. Små babyer kan jo hverken snyte seg eller hoste opp slim, så babyen er fullstappa av raseri på grunn av at han føler seg helt tett, stakkars. I dag har han spydd hele fire ganger, i går tre. Hostingen gjør så han brekker seg, så da spruter det over alt.
Dagen har dermed startet med spy og avsluttes med spy.

Heldigvis har hjemmet også blitt preget av at det tross alt er påske. To-åringen og han far har malt påskeegg som har blitt hengt opp i lysekrona. Etter litt knusing og svartmalte egg, ble resultatet fantastisk bra!
God påske alle sammen!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin