fredag 4. september 2009

Buksesjokk og brødbaking :)

Etter en utrolig hektisk, men veldig koselig dag, bakte jeg i går kveld brytebrød. Det anbefaler jeg dere på det sterkeste. Dagen startet med babykino sammen med min venninne Elin og hennes Tomine. Rett før jeg skulle kaste meg på bussen til byen, klarte min gigant å spy utover HELE MEG, HELE HAN, SAUESKINNET I SOFAEN OG SOFAEN - min nye sofa :(

Men ingenting er så galt at det ikke er godt for noe, siden jeg da måtte skifte i all hast, og de buksene som har passet etter fødselen hang til tørk, måtte jeg prøve yndlingsbuksa mi fra mine glansdager. TROR DERE IKKE AT DEN PASSET????? Jeg var himmelfallen, og trodde egentlig ikke mine egne øyne :)

Da min kjære kom hjem trodde ikke han sine øyne heller. "Hvordan i all verden har det gått til?" spurte han, og det er jo et ærlig spørsmål. Jeg kan jo ikke akkurat skryte på meg sunt kosthold og mosjon i hverdagen.... Jeg har det med å spise, eller retter sagt forspise meg. Og som dere vet så har jeg jo alltids en kake i kjøleskapet....

Noe godt kommer jammen meg ut av å amme en 12 kg baby som nekter å ta til seg annen næring er pupp.

Men over til brødet dere ser bilder av. Etter å ha vært alene med ungene hele kvelden, inkludert en giga handlrunde med ungene på slep, ble det brødbaking på ho mor. Disse brødene smaker fortreffelig, og de var superenkle å lage.

Kommer med oppskrift senere, nå har jeg desverre ikke tid da jeg holder på med fredagsvask.

Ha en super fredag dere også - i yndlingsbuksene deres!

3 kommentarer:

 1. Åh, det er så gøy å få på seg slike bukser. En av de beste følelsene i verden.

  SvarSlett
 2. Heihei!
  Så godt det ser ut!
  I dag som jeg har fri må jeg nok bare se å lage meg en god lunch:)

  Ha en superfin helg!
  Klem fra Chatrine:)

  SvarSlett
 3. Åh, husker enda første gang jeg passa buksa jeg ikke hadde passet på evigheter etter fødselen. Måtte ta den på meg på fest i ren gledesrus, selv om det iiiikke akkurat var den peneste buksa jeg hadde. Slitt og gammel, men den PASSET!!!!

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin