torsdag 17. september 2009

Pass opp, storvaskeren har kommet hjem!

Min kjære er i det man kaller tidsklemme. Han har forferdelig mye på timeplanen både morgen og kveld, noe som resulterer at jeg nå for tiden sitter mye hjemme alene med ungene. Dermed tenkte nok han at han jammen skulle hjelpe meg med litt huslige sysler.

Skittentøyskurven vår er nemlig aldri helt tom pga at jeg IKKE VASKER HALVE MASKINER. Dette både av mijøbevisste- og økonomiske hensyn. Dermed blir det som regel noen klesplagg liggende i bunnen. Min kjære har nok tolket dette som at jeg har for mye å gjøre så jeg rett og slett ikke får tid til å vaske tomt. Dermed, snill som han er, stappet han alle klærne som jeg sirlig hadde sortert ut, inn i maskina. Stolt av sin hjelpende innsats i heimen fortalte han at NÅ VAR ENDELIG SKITTENTØYSKURVEN TOM!

I et herlig sammensurium av hvitvask, kulørtvask, ull, finvask og kokvask kom klesplaggene ut av maskina etter en felles omgang på 40 grader. Begeistret hengte han vasken opp midt i stua.
TUSEN HJERTELIG TAKK KJÆRE, dette er en vask vi sent vil glemme, men jeg har jo egentlig ikke noe jeg skulle sagt når det gjelder klesvask. Jeg vasket jo t-skjortene og bokserne hans med en bleie for ikke så lenge siden. ( Det kan dere lese om her....)

Ha en effektiv klesvask dere også!

2 kommentarer:

  1. Sjarmerende! ;) Hevnen er søt vet du :p

    SvarSlett
  2. hihi....du får det da sagt...her forlangte sambo, en gang han og jr hadde vasket klær at jeg måtte takke...."ska du ikke si takk", sa han .....ialledager sa æ, kem i allverden så takka mæ førr allt æ gjør, med å reie senger, støvsuge, vaske, stryke osv.....får da være måte på

    SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin