torsdag 10. september 2009

Tilbake til fortiden

Er det en ting her i verden som IKKE skal gå istykker, så er det fjernkontrollen til TV. Men gjett tre ganger på hva som ikke virker her ihuset??? Det er jo til å irritere seg grønn av. Det å faktisk måtte reise seg fra godstolen HVER gang man skal skifte kanal eller justere lyden er hverdagslig tortur jeg må igjennom.

Denne nye sitasjonen setter meg tilbake i tid og jeg minnes med skrekk hvordan det var da man ikke kunne zappe kanaler. Ikke det at man hadde så mange kanaler, men man måtte faktisk reise seg hver gang man lurte på hva som var på de andre kanalene. Heldigvis hadde jeg en lillebror jeg kunne lure til å trykke på knappene for meg. Uheldigvis har jeg ingen lillebror her i heimen, jeg må fint gå og trykke sjøl. AAAaaaarrrrggghhhhh.

Latskapen gjør så jeg sitter og ser på den samme kanalen i EVIGHETER, selv om det som vises er totalt idiotisk. Jeg tar meg selv i å prøve å lese på leppene til nyhetsoppleserne siden lyden er så lav at jeg ikke klarer å få med meg hva de sier. Jeg sitter jo så godt at jeg ikke gidder å reise meg for å sette opp volumet heller.

I går satt jeg og led meg gjennom flere program fra Discovery siden han far hadde satt på denne utrolig kjedelige kanalen. Han digger alt som vises der, men jeg har en drøm om å sprenge hele Discovery i lufta. Jeg tror jeg blir gal hvis jeg må se en eneste Myth Buster eller ekstrem maskin til. Jeg har ingen glede av å vite hvordan man bygger verdens lengste bruer eller hvordan man overlever i på en isbre kun med selspekk på menyen.

Og hva i alle dager er det med TV-sendingene om dagen??? Når folk snakker er lyden lav, men når de spiller musikk på introer og lignende, så er det så høyt at man hopper jo i sofaen i ren forbauselse av den utrolige lydforurensningen som inntar stua. I vill fart styrter jeg mot TVen for å skru ned, men når jeg akkurat har satt meg vel til rette igjen så begynner en eller annen person å snakke, og da er det så lavt at jeg må gå å skru opp lyden igjen.

Ikke nok med det, så sitter jeg og lider meg gjennom hver eneste reklamepause. Før satt jeg og zappet under reklamen, og hadde full oversikt over hva som skjedde på andre kanaler. Nå lider jeg meg gjennom munnsårsalver og midler mot bakterier i underlivet. Jeg er et levende leksikon som nå kan alt om produkter du kan ta hvis du lider av eksem, sure oppstøt, overvekt eller treg mage. Jeg har til og med begynt å lære meg de forskjellige bilmerkene.

Nei, jeg får prøve å se positivt på min nye TV-situasjon - jeg kan jo risikere å få litt trening av å se på TV nå. Jeg må jo reise meg hele tida, og hvis jeg legger inn et hopp eller to, så kan jeg jo til og med risikere å bli sprek :)3 kommentarer:

 1. SINNSYKT bra skrevet, jeg ler så jeg griner!!!!!!

  SvarSlett
 2. Hehe:)
  Hos meg har vi altfor mange kontroller som virker... Likevell er det dårlig med programmer på tv. En ting er godt, at senkveld starter opp i morra:) Det er liksom ikke helg før gutta har vært i "tv-ruta"

  Finfin helg til deg (og discovery;)
  Klem fra Chatrine:)

  SvarSlett
 3. Hahaha, æ flire!! Æ føle såå med dæ med discovery.......omg, det kan være en prøvelse til tider! Kanskje like greit at mannen jobbe så mye at tv'n den har æ stort sett for mæ sjøl:))

  God helg, Elisabeth!

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin