søndag 20. september 2009

Kyssetrang...

Jeg kan forsikre dere om at jeg sjelden bruker å få trang til å kysse vilt fremmede mennesker, spesielt ikke jenter, men i dag skjedde det altså. Jeg holdt virkelig på å spontankysse en dame midt i offentligheten.

Årsaken til dene inpulsive kyssetrangen fant sted på treningssenteret av alle plasser. Etter endt spinningtime, med svetten silende og hver muskelfiber full av melkesyre, beveget jeg meg ned til hun som var spinningsinstruktør. Siden jeg har funnet ut at jeg nå må begynne å røre litt mer på liket, tenkte jeg at jeg skulle spørre henne om noen treningsråd. Eksempel treningsmengde, intensivitet osv. Da svarte hun med disse magiske ordene: Hvor mye du skal trene kommer jo ann på hva du ønsker å oppnå. Jeg synes ikke du skal bli tynnere, men du kan heller trene styrke og kondisjon.

Jeg trodde ikke mine egne ører, for etter to tette fødsler og kakebaking av en annen dimensjon, så mente denne hyggelige damen at jeg var tynn - for et komplement! Er det rart at jeg nesten kysset henne????

5 kommentarer:

 1. Hehe, jeg forstår din glede:)))
  Jeg synes forresten også du er tynn, men jeg skjønner at ordene til en treningsinstruktør kanskje betyr mer, hehe:)

  SvarSlett
 2. Kan ikke tenke meg en bedre start på dagen, pedalene hadde tatt fyr i min iver om å beholde figuren om jeg fikk en slik kommentar! Må si jeg oppdaget bloggen din for en liten stund siden og har vert flere ganger inne å lest, meget underholdende og som småbarnsmor kjenner jeg med godt igjen, så jeg kommer nok tilbake.

  Hilsen
  Annelive.

  SvarSlett
 3. Hei, hei:) Det er lov å nusse litt når en får høre sånt og selv føler noe annet, tror jaggu jeg hadde gått til m tunga jeg;):):):) Klem!!

  SvarSlett
 4. Du, hadde ho sagt det te mæ,, ja da ha æ klina tell.....haha....ha en flott dag:)

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin