søndag 6. september 2009

Prinsesse til ei prinsesse

I dag har vi feiret 3 årsdagen til Amalie, og da har jeg selvfølgelig laget prinsessekake til prinsessa mi!

Kaka har hun ønsket seg i flere måneder, så jeg hadde litt prestasjonsangst før jeg satte igang med kakebakinga i dag tidlig. Heldigvis gikk det bra, og bare for å skryte litt ekstra så må jeg legge til at kaka var utrolig god.

Prinsessekjolen består av sukkerbunn trukket med melk og karamellsaus. Den har delt i tre lag med fyll av karamellpudding og krem med knust daim. Helt utrolig god kombinasjon. Kjolen består av marsipan farget med konditorfarge.

Kjolen er designet etter innfallsmetoden, og det ble jammen meg en litt dristig utringing dekorert med sukkerperler. Ja, ja, jeg synes Barbie kler litt utringing - også i 3 årsdag....

I tillegg bakte jeg denne oreokaka, og jeg fant et stjerneskudd som var formet som et tretall. Arti. Tror ikke jeg har bilde av det...

Det eneste triste med disse kakene, var at bursdagsbarnet selv har vært syk idag, og har ikke smakt på en eneste kake. Jeg har spist for to, tro meg!

9 kommentarer:

 1. Du er helt utrolig til å bake. Heldig den familien din som har deg. Og det fyllet hørtes veldig godt ut, du har ikke et bilde av kaka inni også da med fyllet?

  SvarSlett
 2. Å dæller'n døtte, den kaka ble FIIIIN! Nå kom du meg skikkelig i forkjøpet etter som at jeg har planlagt å bake en slik til prinsessas 6-årsdag i oktober. Har googla barbiekake flere ganger og funnet bilder og tips til oppskrift. Gru/gleder meg til bakeseansen, men med dine flotte bilder har jeg nok et utgangspunkt å holde fast ved ;o)

  Kremt... Lurer forresten på om jeg skulle ha sikra meg mob.nr. ditt til jeg skal begynne i tilfelle jeg må ta en krisetelefon :o))

  SvarSlett
 3. Ehm, når ble det en selvfølge å bake prinsessekake til prinsesser som blir 3??? Hehe. Neida, litt småmisunnelig her jeg sitter ja - den kaka var jo kjempefin, og når den attpåtil er god!!! Håper lille Amalie har hatt en fin feiring til tross for at hun er syk!!

  SvarSlett
 4. Wow! *imponert*
  Vel overstått feiring!
  Håper du får ei fin uke :-)

  SvarSlett
 5. wow!!! du er flink!
  Grtulerer med 3 åring i hus! herrlig alder!

  Klemmelem!!!

  SvarSlett
 6. Kjempefin prinsessekake :) Og rødfargen på marsipanen var så jevn og fin :)
  God bedring til prinsessa di.

  SvarSlett
 7. Gratulerer med 3 åring i hus!

  Jeg blir helt impregnert jeg av alle disse kakene, den ene slår den andre. Du skal ikke bli konditor?

  SvarSlett
 8. Håper du vasket dukken først :D Blir litt vel "dame som hopper ut av kaken på bachelorfest" når man har spist seg inn til "søtsakene" :P Den var pen.

  SvarSlett
 9. Til Anonym:
  Ingen fare. Dukken er surret godt inn ren og fin plastfolie. Egentlig genialt, for da er dukka ren når kaka er spist opp. Et godt tips til alle som vil prøve seg på det samme ;)

  Klem Elisabeth

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin