lørdag 19. september 2009

FANTASTISK salsa

Det er lørdag, og dere lurer kanskje på hva dere skal lage til middag denne helga, da er mitt tips SALSA! Denne salsaen er bare HELT FANTASTISK.

Hver gang jeg lager den får jeg fantastiske tilbakemeldinger. Alle ønsker oppskrift, så da tenkte jeg at jeg skulle gi den til dere også. Til og med min bror som er en gourmet, og har jobbet på flere restauranter på Aker Brygge - deriblant Pascal - ble himmelfallen da jeg serverte han denne salsaen sammen med svinebiff og ovnsbakte poteter. Salsaen passer også utrolig godt til kylling og hvit fisk.

Så brett opp ermene og begynn å lag:

Elisabeth sin Sitrussalsa!

1 appelsin i små terninger
3 sjalottløk, finhakket
2 tomater, finhakket
2 avocadoer i terninger
1 chilli, finhakket
1/2 dl Sweet chillisaus
Litt salt

Bland godt å la stå litt i kjøleskap før servering.

Jeg garanterer dere en smaksopplevelse.

God helg!!!!

4 kommentarer:

 1. Dette hørtes godt ut, skal legge den på minne og lage en gang. Sikkert veldig god om sommeren til grillmat også kan jeg tenke meg.

  SvarSlett
 2. Flere som deler matoppskrifter her ser jeg. Ja altså noen har det slik at kaker skal man spise den og den dagen mellom klokka da og da, slikt tenker ikke jeg på her. Får jeg lyst på noe å har muligheten til å sette i gang, så setter jeg i gang. Her er det ingen hinder:)

  Kjør på med fondant i dag du...

  SvarSlett
 3. Denne skal prøves.Har blitt så inspirert av enkelte bloggere som har bestemt seg for å kutte ut halvfabrikata, nå skal det lages fra bunnen av.

  SvarSlett
 4. dette så fargerikt og godt ut...må prøves, så tenk ju

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin