tirsdag 29. september 2009

Hvordan skal dette ende???

Før helga innså jeg at denne jenta så og si ikke hadde klær som passet lenger, og dermed var det bare å sette snuten mot kjøpesenteret. 2000 kr fattigere, men med et vellfylt skap til veslejenta, kom jeg meg hjem igjen.

Nå er spørsmålet: Hvordan skal dette ende?? 3 åringen er nemlig 102 cm høy. Det vil si at siden februar har prinsessa vokst godt over 1 cm i mnd... Er ikke dette sinnsykt mye? Hvor lenge skal hun fortsette med den veksten??? Jeg må i allefall øke klesbudsjettet betraktelig fremover!

Nå skal jeg på spinning. Dere får ønske meg lykke til!!!! Det trenger jeg ;)

6 kommentarer:

 1. ja sånn er det! Min eldste har spist flaggstangfrø i sommer og bruker str 8 år i klær-og hun er ikke 6 engang!! men det er herlig med nye klær! Heia HM!!!!

  SvarSlett
 2. Du får gjøre som meg, kjøpe noen størrelser større. Jeg kjøper aldri klær som er akkurat, jeg bretter opp armer og bein:)

  SvarSlett
 3. Kan bare si med en gang at det blir verre og verre for hvert år, og de som tror at man får bedre økonomi jo større ungene blir, tar helt feil!! De vil ikke gå med H&M klær når de er blitt tenåringer ihvertfall ;) Lykke til med minien :o) klem fra Linda :)

  SvarSlett
 4. De vokser fort disse barna. Noen ganger føles det som om de har vokst i løpet av natten. Jeg designer og syr barneklær og har veldig fokus på dette når jeg designer. Kjoler med korte ermer som kan brukes som tunika, hvis lange ermer må det være mulighet for å brette ned osv.

  SvarSlett
 5. Hvis det kan være noen trøst: Ungene vokser mest om sommeren (har jeg lest), så kanskje det blir litt roligere de neste månedene?
  Nydelig jente :-)

  SvarSlett
 6. Ida Marie vokste 5 cm i sommer!!! Så vi har også måttet handle mye klær! Nå er hun straks 23 mndr og 93 cm høy! Skulle tro hun hadde lange foreldre eller noe... :p

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin