tirsdag 22. september 2009

Hva er oddsen....

Det er egentlig ikke til å tro, men av og til er livet fullt av tilfeldigheter. For hva er oddsen for at mor og datter må trekke tenner i løpet av den samme uka??

Jeg har ikke trukket en tann siden reguleringstannlegen jeg fikk et brutalt møte med da jeg gikk på barneskolen, men nå måtte jeg mildt sagt bite i det sure eplet og trekke en visdomstann. Da er det jo finurlig at min datter ble kalt inn til tannlegen idag og fikk konstatert at hun må trekke fortanna si. Hun hadde jo et uhell (du kan lese om det her), og tanna kan desverre ikke reddes.

Derfor har jeg i dag lagt inn bilde av Amalie sitt megaglis. Gliset går nå over i historiebøkene. Får se hvor lang tid det tar før hun får seg en ny fortann ;)

3 kommentarer:

 1. Heisann:)
  For en flott blogg du har, nå har jeg vært innom her flere ganger å tittet uten å legge igjen spor etter meg ( jeg er litt dårlig på akkurat det punktet), men nå var det jammen meg på tide.
  Her i huset har vi også vært borti tidlig tannfelling, lille jenta var knapt 2 år da noen av tennene måtte ut. Først nå når hun er 6år er nye tenner på plass, så det kan nok gå en stund før det kommer ny tann til jenta di.

  Ønsker deg en flott høst kveld.
  Laila

  SvarSlett
 2. Jess, sånn kan det gå.... Emma måtte trekke da hun var under 2 år! Egentlig mange barn som må det, kjenner flere:)

  Løkka te på trekking:S

  SvarSlett
 3. Så flott jente!
  Dumt det med tanna, men heldigvis får ho ny... og det er jo litt tøft å miste tenner og.
  Ha det så fint!
  Klem Gry : )

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin