onsdag 27. mai 2009

Bemerkelsesverdig dag....

Mine forsvunnede briller

Mysterienes tid er ikke forbi. I alle fall ikke her i huset. Jeg har i flere måneder gått og sutret over at jeg ikke har funnet solbrillene mine, mine flotte D0lce & Gabbana briller... Min kjære mente han hadde sett dem i en pose, og jeg har mildt sagt lett meg surere og surere. Jeg har vært overbevist om at det var i søppelposen han hadde funnet dem, og begynte dermed på sorgprosessen.
Men hva dukket opp nå på det mest merkverdige sted? Solbrillene! De lå i en pose full av heklede lapper til et babyteppe som lå i kurven min med garnnøster. Det er da 2 mysterier som lyser mot meg:
1) Hvordan havnet solbrillene blant garnnøster??
2) Hva i all verdens rike gjorde min samboer i heklekurven min??

Spm jeg aldri vil få svar på.

En annen grunn til dette har vært en bemerkelsesverdig dag, er dette:
Jeg satt fredlig i min egen stue, så fikk jeg en følelse av å bli beglodd... Jeg så meg undrende rundt, og hva så jeg? Jo, 14 små hoder som nistirret på huset mitt og inn vinduet. Jeg er nemlig nabo med en barneskole, og en klasse hadde tydeligvis fått i oppdrag å tegne huset mitt! Jeg vinket forsiktig fra godstolen, og fikk noen glade vink igjen. For å forhindre å bli foreviget på 14 små A4 ark - som strekmenneske - tok jeg Lillegutt i vogna og dro til Helsestasjonen for å veie ham. Han er jo ganske tykk. Bilder ser dere her.

Jeg kan trygt si at vekta hans var bemerkelsesverdig. Gutten på snart 5 mnd veier nå 10,4 kg!
Er det virkelig mulig? Hvor skal dette ende?

9 kommentarer:

 1. To store mysterium det der!! Og som liten kontrollfrik, blir man jo gal av å lure på sånt:))

  SvarSlett
 2. He he, herlig! Datteren min veide 10.0 i går på 15 mnd kontrollen.
  Han vokser det nok av seg vettu :-) Barn er så forskjellige.

  SvarSlett
 3. Hehe.. lo godt når jeg leste dette. Er det noen trøst, har jeg tatt mannen min også på fersken når han sto på hodet i min strikkekurv ;P

  SvarSlett
 4. Hahaha, så morsomt!! Syns så tydelig jeg ser disse 14 ivrige kunsterene som tegner i iherdig og konsentrert, for så å vinke ivrig til modellen deres.

  Koselig blogg du har.
  Som Lene sier, unger er forskjellige. Min ene veide 12kg på 3- års kontrollen. Hehe.

  SvarSlett
 5. Hahaha, da har jeg en utfordring til deg! finn ut hva mannen din gjorde i hekleposen din og gi oss svaret i neste innlegg! Kan bli mange gode forklaringer der !! Jeg tipper svaret blir at at han lette etter bilnøklene! Så forventer jeg stormende jubel og stående applaus om jeg gjetter riktig!:D Nå sitter jeg her å venter i spenning!!!

  SvarSlett
 6. Haha - ser for meg ungene som står i vinduet og ser på deg:) Herlig følelse, det å bli beglodd.... Mysteriets tid er ikke forbi skjønner jeg - men det var nå godt solbrillene dukket opp igjen:)

  SvarSlett
 7. Heisann! Ta det som et godt tegn paa at han er en gutt som trives og har det veldig godt!
  Min gutt er naa 2,5 mnd og veier 6,5 kg.. Han ligger utenfor alle kurver, men saa bor vi i Spania og her er det vanlig med relativt SMAA babyer.
  Morsom blogg du har!
  Heidi.

  SvarSlett
 8. Ha ha ha!

  Herlige bilder av gutten din også forresten! Min eldstemann var over ni kilo da han var fire måneder. Vekta flatet helt ut da han var rundt ett og det varte frem til han var et par år eller noe slikt... ;-)

  SvarSlett
 9. For en SVÆR baby du har!! :p Jenta mi er 15 mnd og litt over 7 kg :p Gutten min er 5 år og 13 kg! Men mine er jo små og ligger under linjene i percentilskjemaet, det har de alltid gjort... :)
  Det var en fin blogg du har, legger meg til som følger, jeg :D

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin