mandag 4. mai 2009

Takk og lov for dundrende hodepine!

Tro det eller ei, men i kveld er jeg sjeleglad for at jeg sitter med en dundrende hodepine. Jeg hadde nemlig meldt meg på nok en spinningtime, og de som leser bloggen min fast, de vet at jeg har DÅRLIGE minner fra forrige treningsøkt på sykkelsetet (dere andre kan lese om treningsfadesen her).
Nå har jeg derimot en utmerket grunn til å holde meg trygt plassert i sofaen. Jammen deilig å tenke på at jeg ikke skal svette småspiker, få åndenød og plages med gnagsår på plasser der sola aldri skinner... Jeg skal derimot nyte kaffe, min samboer har akkurat laget en nydelig cortado til meg. Koffein skal jo ha en positiv innvirkning mot hodepine, i alle fall mener jeg at kaffe er en fin medisinering.
Har selvfølgelig litt dårlig samvittighet for at jeg ikke forbrenner kcal som absolutt skulle vært forbrent, men jeg har tross alt gått en fin trilletur idag med ei venninne. Det er da noe. Får heller hive meg på en spinningtime ved en senere anledning, kanskje i morgen kveld?

1 kommentar:

  1. All trening er bedre enn ingen trening så en trilletur er bra. Jeg kom akkurat hjem fra 1 times tur i skogen i høyt tempo. Skikkelig stolt!

    SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin