torsdag 21. mai 2009

En dyr dag....


Til tross for at det i dag er helligdag og så og si umulig å bruke penger, klarer min lille familie å blakke oss...
Vi skulle bare på en liten trilletur i byen, men dumme som vi var dro vi på tom mage. Dermed ble det full middag på Egon... Det er ikke så ille egentlig med tanke på hvor lite vi er ute og spiser, men det som gjorde denne dagen dyr var uhellet min kjære hadde i stua.
Med fanget fullt av unger - og pc - begynte han å herje med dem. Det endte sm det måtte gå, knust pc på stuegulvet.... Hele skjermen er ubrukelig, og jeg regener med at det nesten er like dyrt å reparere den som å kjøpe ny. Jeg så i sidesynet at min samboer egentlig var ganske fornøyd med sin knuste pc, for etter at jeg kjøpte meg Mac i mars, har han gått og siklet på den. Nå ser han en yppelig sjanse til å få drømmen sin realisert; få seg sin egen Mac! Dermed ser jeg 10.000 kroner flagre ut vinduet i nåværende stund. Jeg får ønske dem lykke til på reisen og håpe at de finner et lykkelig hjem.

Dere får ha en god kveld, nå skal vi se dvd, Valkyrien.

So long!4 kommentarer:

 1. Uff, det var en dyr middag. Kjedelig når slikt skjer.

  SvarSlett
 2. Jeg flirer FØR jeg rekker komme meg inn på siden din, for jeg vet det venter meg noe artig. Men klart surt å miste en pc i bakken. Men men, får han seg nå en Mac da vet jeg han vil behandle den med silkehansker. Jeg behandler min Mac mye bedre en pcn jeg hadde. Ergo, jeg er mye mere glad i denne her!!!

  SvarSlett
 3. Hei Elisabeth, og takk for kommentar inne hos meg. Det slo meg imidlertid at jeg tror den konkurransen du sikter til er den Miriel's Verden holder - jeg har dessverre ingen konkurranse gående. Lurer derfor på om du bommet litt da du la igjen kommentaren, med linken til Barneparadisproduktet, inne hos meg. Men, du skriver jo selv at du er i konstant ammetåke for tiden, så da har du iallefall noe å skylde på ;-) Lykke til i konkurransen - jeg flyttet kommentaren din inn hos Mirile, men sjekk det selv også :-)

  SvarSlett
 4. Hei igjen du! :)

  Nei, jeg ble kontaktet av div raringer jeg studerte med i England på Facebook, så jeg orket ikke være der mer gitt... 2 år siden jeg meldte meg ut nå! Savner det litt innimellom, hadde vært kjekt å holde kontakten med deg og de andre østfra! :)

  Ja, jeg feirer 30-årsdagen min på dagen i år. I for gikk jeg inn i 29-årsdepresjonen, så da feiret jeg ikke en tøddel. hehe. Så da slår jeg på stortromma i år. :)

  Du skriver forresten utrolig godt, kjempeartig å lese!!! Riktig god tur sørover! Jeg skulle gjerne ha "joinet" deg. Jeg var ganske mye østpå da jeg var hjemme med Ida. Men nå er hverdagen stort sett mer enn nok. Ida er ingen sover, for å si det sånn... :) Men hun er grusomt skjønn altså. ;)

  Vi blogges! Tihi.

  Klem KM

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin