mandag 11. mai 2009

Mannfolk...

Dere husker sikkert denne kaka. Jeg bakte den for å feire 1000 besøkende på sida mi, og da inkluderer jeg ikke mine egne besøk! Som dere ser så klarte ikke min lille familie å spise den enorme kaka, så da skulle denne mannen hjelpe til.

Dette er altså min kjære samboer Ingebrigt. En aldeles flott mann på alle måter, men dagens lille historie beviser at mannfolk tross alt bare er mannfolk. Ingebrigt og jeg jobber nemlig i et byggefirma, og jeg foreslo for ham at han kunne ta kaka med på en av byggeplassene. Det ville nok bli populært blant tømrerne. Ingbrigt syntes det var en glimrende idé, så kaka forsvant morgenen etter.
Da vi spiste middag etter endt arbeidsdag spurte jeg selvfølgelig om kaka var godkjent blant arbeidskollegaene, og da kunnne Ingebrigt fortelle at tømrerne hadde satt stor pris på kaka. Det eneste problemet var at han ikke hadde tatt med hverken skjeer eller fat, så tømrerne hadde fått kake på hver sin plankebit- for så å stappe fjesene sine ned i kaka og gomle den i seg... I mitt hode får jeg utrolig morsomme bilder av tømrerne som spiser rosa marsipankake, så jeg har humret lenge over dette.

Nå ser jeg på kommentarfeltet til bloggen at Susanne minner meg på at jeg må handle inn nye ingredienser til enda en kake. Jeg bikker jo snart 2000 besøkende! Denne gangen skal jeg nok være litt lurere å ha gjester som kan hjelpe meg med å spise kaka etterpå, men så har jeg jo alltids tømrerne som jafser kake uten skje....

5 kommentarer:

 1. Flirer, skikkelige hula hula menn det der da gitt:) Dem kunne jo hugget ut noen fat av litt byggestein?

  SvarSlett
 2. Haha, herlig! Det er slike ubetalige øyeblikk man skulle ønske man var flue på veggen!!!

  Glasur, det er en smørkrem! den beste jeg har smakt faktisk, ikke kvalmende eller noen ting. Luftig og lett!!!
  Det er smørkremmixen fra festkaker.no. En slik pakke holder til 10 posjoner. du må tilsette smør og en del annet, så den er ikke lettere og lage enn vanlig, men fyyyfader så mye bedre!! Er helt hekta!! I minimuffinsene er det browniesmix'n til festkaker (må tilsette mix,egg,vann,smør) smaker sinnsykt godt sammen!!!!

  (og den sukkerbrødmix'n: Har ikke hatt et eneste mislykket sukkerbrød siden!! Faller ikke i hop, du kan lage høye kaker, du kan trampe utenfor ovnen, og stikke pinner i for å sjekke om det er ferdig stekt underveis, og det faller fortsatt ikke sammen!! Unnværlig for ei som meg som har det veldig,veldig travelt med å få ting ferdigstekt og ferdigblandet - ikke alltid, mere sjeldent bra i kakesammenheng!!)

  Ps gleder meg til å se neste kaka di!!!

  SvarSlett
 3. Så arti at kaka ble god:)) Den har alltid vært en sikker vinner i min krets, hehe!

  Jeg fortalte mannen min om kake med planke, haha! Han sa han hadde opplevd sånt flere ganger rundt omkring på byggene... Han lurte forresten på hvor mannen din jobbet?
  Min mann heter Tom-rik, og har rørleggerfirmaet HT-rør sammen med Hans-Åge Yndestad.

  Go natt:))

  SvarSlett
 4. Ja det var superfint. Det gjør seg med litt brede planker gitt:) Tro hva som hadde skjedd om man hadde samboer, så hadde han vært bortreist ei helg, så kom han hjem så var hele stua rosa......

  SvarSlett
 5. Utrolig morsom historie. De er oppfinnsomme de håndverkerne :-)

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin