onsdag 20. mai 2009

Butikktyv....

Nei nå går jeg og graver meg ned i skam... Ammetåka gjorde så jeg i dag rett og slett ble en butikktyv! Det hadde jeg ALDRI trodd om meg selv.

Var på kjøpesenter og skulle kjøpe en slik leke som på bildet. Lillegutt synes det er så kjedelig i vogna, så jeg tenkte at han kunne få noe fargerikt å leke med. Dermed gikk jeg inn på en lekebutikk. Der hadde de uendelig med varianter, så jeg og min svigerinne sto og så og vurderte hvilken som var mest stimulerende - gode mødre som vi er. Vi ble godt enige, og jeg gikk i kassa for å betale. Dama i kassa var hyggelig og klipte av alle lapper så jeg kunne henge den klar til bruk i vogna. Fornøyd gikk vi ut av butikken og slentret videre gjennom senteret, men hva så vi???? JO, et av leketøyene vi hadde studert inngående lå oppi vogna! Ikke spør meg hvordan det hadde skjedd, men jeg løp tilbake til butikken og butikkdama og ropte ut: JEG HAR STJÅLET! DET VAR IKKE MENINGA! Dama bare lo av den stressede småbarnsmora som kom hesblesende inn i butikken og tilsto alle sine synder. Hun sa at det var helt i orden.

Hva blir det neste??? Hvis denne ammetåka skal lamme hjernen min stort lenger, så tror jeg at jeg ber en securitasvakt fotføgle meg neste gang jeg går på kjøpesenter, slik at jeg ikke gjør meg til tyv for noen skarve 100-lapper.

2-åringen har forresten lært seg et nytt ord i barnehagen idag, å hate.... Tror ikke hun vet hva det betyr, men jeg ble ganske sjokkert da hun plutselig sa: Jeg hater deg. Hun satt i sofaen og vi var gode venner da hun plutselig kom med denne bekjennelsen.
"Hvorfor hater du meg?" spurte jeg. "Fordi...."sa hun bare og løp glad og fornøyd videre...
Huff, hva skal en stakkars mor tåle...

5 kommentarer:

 1. *flire* Jeg er pepsi max tyv....

  Oppdager på andre siden av byen når jeg skal laste inn i bilen den 4-pakningen med pepsi max som ligger under vogna. Må ærlig innrømme at jeg ikke gikk tilbake da... *rødme*

  SvarSlett
 2. Jeg har gjort det samme selv utenfor ammetåka. Har vært kjempepinlig der og da men jeg føler meg jo ærlig da jeg har gått tilbake å beklaget meg å levert tilbake det som tilfeldigvis har kommet med. Jeg husker en gang med barnevogn, jeg la noe under vogna i butikken for å få plass, som jeg skulle kjøpe. Kom hjem å oppdaget det så lå under vogna, så jeg gikk tilbake å forklarte, betalte det og følte meg 1000 ganger lettere å gikk hjem igjen.

  SvarSlett
 3. Hahaha, utrolig morsom blogg. Denne skal jeg følge :)

  Har ikke noen av de kontoene som kommentarfeltet krever, så det ble anonym kommentar.

  Jeg er i hvert fall Helene, så linken din på facebook-gruppen Mammabloggerne. Her er bloggen min: http://heleneilillehammr.blogg.no :)

  SvarSlett
 4. Jeg har gjort det samme selv grunnet ammetåke. Jeg skulle kjøpe strømpebukse, men fant ingen. Det ble allikevel til at jeg gikk ut av butikken med en i hånda uten å ha betalt den. Merket det etter ti meter ... Utrolig hva ammetåka kan få en mamma til å gjøre:-)

  ps leverte den tilbake!

  SvarSlett
 5. Hei hei! Så fin blogg du har. Jeg har også gjort det samme selv. Med hjerte i halsen da jeg oppdaget det..ikke moro..Ofte at jeg kan stå med varer i handa på butikken også og dama i kassa feks spør "skal du ha de eplene der også" hehe..Ha en fin fin kveld. Hilsen fra Lotta

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin