tirsdag 19. mai 2009

Takk og lov for min utrente kropp!

Som dere leste igår, så våknet jeg med en skikkelig muskelstrekk i nakken (les om det her), og dermed kan jeg verken røre på hodet eller bevege noe særlig på armene. Men siden jeg velger å være en positiv person, prøver jeg å glede meg over at jeg tross alt bare har en liten puslete nakkemuskel, for tenk når denne mannen får kink i nakken!!!!!

Har dere sett på maken??? Ikke det at jeg tror han kan bevege noe særlig på hodet denne karen heller, men tenk så vondt det må gjøre når nakkemusklene hans slår seg vrange. Eller hva med en strekk i låret??? Ha ha ha. Det måtte ha vært et syn for guder.

I positivitetens tegn prøvde jeg meg på en morgendusj idag.... Ikke videre enkelt å vaske og føne hår når man ikke kan få armene over hodet.... Men rent ble det, etter noen stille bannegloser.
Nå skal jeg hente min kjære 2-åring da det er streik i barnehagen fra kl 12. Vi skal i butikken og handle, ønsk meg lykke til - det trenger jeg, selv med utrente nakkemuskler!

2 kommentarer:

 1. Stakkars, stakkars deg. Du må få deg en hastetime hos en fysioteraput, kiropraktor eller noe sånt. De ordner nakken din på 10 min.

  SvarSlett
 2. Hei Elisabeth! :)

  Er du blitt en blogger du og ja? :)
  Dvs, det er jo jeg som er blitt det. Hehe.

  Har lagt deg til i listen min, kjempekjekt å se bilder av god-ungene dine også! (Jeg får ikke lov av mannen å legge ut bilder... hehe)

  Er du i Oslo snart du da?

  Klem
  KM

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin