tirsdag 26. mai 2009

Kakedag!

Sjekk den kaka! Er det rart jeg får kakedekoreringskomplekser når jeg ser bilder av kaker som denne??? Kaka fant jeg inne på festkaker.no. Kakebaker Fryd har laget denne konfirmasjonskaka, og jeg håper hun tilgir meg for å stjele bildet for å dele det med dere.

Er det en ting som er sikkert, så er det at Elisabeth sin kake ikke blir slik som dette... Akkurat nå så aner jeg ikke hvordan jeg skal pynte kaka, får ta det litt etter innfallsmetoden! Bildet av kaka kommer senere - jeg lover. Uansett resultat. Nye lesere kan se forrige kake her.

Sitter med en litt lei klump i magen idag. Min samboer er nemlig den som kjører og henter lillejenta i barnehagen nå som jeg er i barselpermisjon med Lillegutt. Dermed er det han far som står for påkledning av prinsessa. Jeg så i går at jentungen hadde blitt skitten i løpet av dagen, men i dag ser jeg ikke skittentøyet på badet. Er stygt redd for at han far har tatt på henne klærne fra igår. Huff. Han er litt blind når det gjelder akkurat slike ting. Tror jeg skal begynne å legge frem klær om kvelden slik at han far får mindre å tenke på i hektiske morgentimer.

Nå skal jeg bare lillegutt til å sove, så skal jeg begynne på kaka. Ønske meg lykke til!

1 kommentar:

  1. Æ glede mæ til å se og lese:))) Ojoj, no ble æ litt bakeinspirert, hehe!

    SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin