søndag 17. mai 2009

Faner, flagg og feiring!


Hadde et mareritt om at vi forsov oss i dag. Det kunne nemlig blitt ganske katastrofalt i og med at jeg hadde tatt på meg ansvaret med å ha ansvar for fanen til barnehagen der 2-åringen går. Så for meg at vi kom for sent til oppstilling og at min familie kom heseblesende sist i 17.mai-toget - med egen fane. Det hadde tatt seg ut, men tro det eller ei, etter en hektisk morgen var vi på plass i god tid - heldigvis.

17.mai med to små unger er en opplevelse vi forhåpentligvis som gamle kan se på med et smil om munnen, for når man står med is, flagg, gassballonger - og faner - oppunder haka, så kan man si at 17.mai har en ørliten smak av stress. Særlig når man har klart å presse føttene sine oppi høye sko og skal gå i tog. Jeg sa til 2-åringen at hun måtte vifte med flagget og rope "Hurra", men hun feiret på eget vis. Inni mellom skyhøye kneløft, som en sirkushest i manesjen, skrek hun ut "Togstasjon!". Jeg lo meg nesten ihjel. Så hvis det var noen i Tromsø som så ei lita jenta i rosa klær som ropte "Togstasjon" titt og ofte, så var dere vitne til mi lille pia!

Ellers så gikk jo feiringen over all forventning. Det nydelige været gjorde så vi fikk en fantastisk festdag, men akkurat nå er ho mor litt sliten. Så sliten at jeg ikke har orket å legge skrytebildene fra kameraet til Mac´en...

Må forresten gi andre småbarnsforeldre et lite tips. Selv om gassballongene koster skjorta, så er de veldig effektive. Vi knøt gassballongen godt fast i ungen, og dermed visste vi ALLTID hvor hun var. Det var bare å se etter en Nemofisk på avveie som svevde noen meter fra bakken... Anbefaler dette til alle foreldre som er redd for å miste øyekontakten med sine små midt i store folkemengder.

Heia Norge, og heia Aleksander!

1 kommentar:

  1. Gratulerer med dagen!! Jess, ballongtrikset er smart:) Ifjor så vi bare etter ho Ariel oppi lufta, hehe!

    SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin