onsdag 6. mai 2009

Hvorfor skjer dette alltid meg?

I går kom jeg for sent til avtalt time selv om jeg kom 10 min før tiden..... (les om det her). Men i dag kom jeg jammen meg flere timer for sent til 4 mnd kontroll, til tross for at jeg kom til avtalt tid!!!! Forstå det den som kan.

Lillegutt skulle altså på 4 mnd kontroll med barseltreff på helsestasjonen. Jeg hadde en lapp, håndskrevet av helsesøster, at fremmøte var kl 12.30. Flink som jeg er (!), kom jeg til avtalt tid, men da jeg henvendte meg i luka, så var det ingen time for meg og Lillegutt...
"Du hadde time kl 10" sa dama i luka...
Jeg viste lappen frem, og så sannelig: Jeg var den ENESTE som hadde fått beskjed om feil tidspunkt, og da den ENESTE som ikke kom på barseltreffet. Typisk! Skjer sånt med dere også? Er det bare jeg som skal plages med slikt en gang og bestandig?
"Nå er det barseltreff for 8 mnd babyer" fortalte helsesøsteren. Jeg sa som sant var at jeg kunne jo være med der, babyen min er jo like stor som deres.
"Faktisk så tror jeg han er større enn dem alle" lo helsesøsteren.
Giganten min på 4 mnd ble nemlig veid til hele 9620 gram.... Bruker str 74/80 i klær. Det tilsvarer 9mnd/12 mnd...

Ja, ja. Nå sitter jeg og koser meg med en kopp kaffe og nyter hestehovene min lille tulle kom hjem med igår. Ingenting er som å få blomster med verdens korteste stilker i en liten sandete hand.
De fikk fint plass i et likørglass.
Nå skal jeg stappe hodet nedi skittentøyskurven, syntes nemlig at jeg skimtet bunnen av den i dag tidlig, så det må jeg jammen meg utforske nærmere. Lenge siden den har vært observert.
Etterpå får vi besøk av et vennepar. Da arrangerer vi skikkelig baristafest. Har kjøpt inn ny espresso jeg aldri har prøvd før - franskbrent. Det blir spennende. Så skal dagen avsluttes med spinning på Sats... Dere får ønske meg lykke til, jeg gruer meg allerede:(

2 kommentarer:

  1. Heihei!
    Du er ikke alene. Da vi hadde firemndkontroll for et par uker siden, var det en av seks som ikke hadde fått beskjed i det hele tatt... og det til tross for at hun var innom helsestasjonen dagen før! Jeg trodde det var mødrene og ikke helsestasjonen som skulle haven i ammetåka...

    SvarSlett
  2. Irriterende når man ikke får beskjed om endret time.
    Gutten din er nok større enn de på 8 måneder ja ;) Vi var å veide og målte vår lille gutt i går. Han er snart 9 måneder, og veier 8444 kg ;) Skal si du har en gigantbaby! :)

    SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin